Spela golf i Spanien

Spela golf i Spanien – Framförallt på semesterön Mallorca.

Tycker du om att spela golf?
Då ska du absolut bege dig till Mallorca. Mallorca har blivit ett Mekka för golfare. Just nu finns det 19 golfplatser på Mallorca. Men ytterliggare 6 banor kommer att öppnas inom en snar framtid. Det kvittar om du är nybörjare eller erfaren golfare, ön har nämligen något att erbjuda för alla. Även du som aldrig har spelat golf tidigare har din chans här. På Mallorca finns det väldigt många fina golfskolor och kurser för rena nybörjare samt för de mer avancerade golfspelarna. Varje år kommer mer än 100.000 för att spela golf på Mallorca.

Är det på golfsemester du skall åka på, så skall du åka på våren och hösten. Givetvis kan du åka hit året om. Vill du slippa trängas ska du dock ge dig ut på golfbanorna i mitten av sommaren.

Det milda klimatet gör nämligen att golfbanorna kan hållas spelbara hela året. Generellt sett är alla golfbanorna mycket trevliga och väldigt välskötta. Naturupplevelsen runt omkring är ofta helt fantastisk. Många av banorna slingrar sig fram bland Pinjor, olivodlingar och fantastiska klippformationer. Många gånger har man även en helt underbar havsutsikt när man går sina hål.

Alla banor är tyvärr inte öppna för allmänheten. Fyra av de 19 är det inte utan de kräver antingen medlemsskap eller att man bor på hotellet som banan tillhör. Resten är som sagt öppna för allmänheten. Så packa golfutrustningen och bege dig till Mallorca för ett par helt oförglömliga goldrundor.

Costa de la luz golf

Costa del la Luz är ett annat golfområde i Spanien som blir mer och mer erkänt. Här finns flertal golfbanor som ligger i direkt åtkomst från de flertal hotell som finns här.
Här finns förutom ett flertal golfbanor även en fin och lång sand strand.