Marbella

Marbella är ett paradis för alla golfare. Men solkusten i Spanien har en magisk dragningskraft på många andra också. I Marbella kan du vara säker på att du får det mesta av det allra bästa. Det är ett klassiskt resmål där man kan leva lyxliv på fina restauranger, barer, nattklubbar och kasinon. Det finns även en mängd med exklusiva affärer att shoppa i. Marbella sägs vara resmålet för de rika och berömda. Det är många kändisar som har eget boende just i Marbella, så när man är här på semester är det inte alls omöjligt att stöta på någon känd person.

På semester i Marbella är det ett nöje att åka runt och titta på alla vackra villor. Många av dem står i prisklasssen 200 miljoner kronor. De flesa bilar är av märken som Lamborghini, Ferrari och Bugatti. Stora kryssare kan man även få se nere i lyxhamnen Puertop Banús. Exempel på storheter man kan få se en skymt av i Marbella är bland annat får svenska Kungafamilj, Hugh Grant, Victoria Beckham, Rod Stewart och många många fler.
Vill du se celebriteter som solar och badar kan du inne på Nikki Beach hyra en champangebädd för 750 kronor per dag. Då har du tillgång till pool, strand, hav, mat, dryck och omutbara säkerhetsvakter. Kanske känner man sig som en kändis av bara det.